Ова се телефонските броеви на кои треба да се јават граѓаните со симптоми на корона вирус

Министерот Венко Филипче на својот Фејсбук профил повторно ги посочи телефонските броеви на кои граѓаните може да пријават доколку имаат сомнителни симптоми налик корона вирусот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ