Николовски во Ранковце подели хуманитарни пакети со храна за домаќинствата на кои им се најпотребни

Генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски заедно со волонтери денеска поделија хуманитарни пакети на семејствата во Ранковце.
Nikolovski3Пакетите со храна се донирани на тамошниот Кризен штаб и распоредени на оние домаќинства на кои им се најпотребни. Да си помагаме еден на друг, да покажеме хуманост и солидарност, посочи Николовски.
Nikolovski5 Nikolovski6 Nikolovski4 Nikolovski2 Nikolovski1

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e