Д-р Дудучки: Лустрираните на кои судот им ги укина решенијата да тужат за психичка болка и стрес

Како искусен судскопсихијатриски вештак, ги повикувам сите граѓани кои беа лустрирани од инкизиторот на Груевски, Томе Аџиев, а на кои им се поништени решенијата за лустрација од Вишиот управен суд, да поднесат тужба против именуваниот за одштета…напиша на фејсбук врвниот невропсихијатар др. Мице Дудучи. Еве што друго додаде:

hhghg

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ