Боки 13 бил колумнист во Слободен печат додека Героски бил главен и одговорен уредник?!

Бојан Јовановски, објавувал свои колумни во дневниот весник, Слободен печат додека главен и одговорен уредник на истиот бил Бранко Героски, новинарот кој последниот период постојано објавува детали од аферата “Рекет”?!

На фотографијата која се шири по социјалната мрежа Фејсбук е прикажана насловната страна на Слободен печат од 30 март 2017 година а колумната на Боки 13 е со наслов: Секс, дрога и по некој политичар!

68504405_10156495685683202_7292801335567581184_n (1)

Дали ова значи дека Героски како главен и одговорен уредник во весникот во кој Јованоски објавувал свои колумни биле во блиски односи, дали соработувале и ако е така, каде пукнала “тиквата”?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ