Ангелка Пеева: Силјановска беше министер од Либерална партија а пред тоа беше член на партијата МЛАДИ СОЦИЈАЛИСТИ – ТРЕТА ЈУГОСЛАВИЈА

– Јас добро ја знам Гордана Силјановска кога беше наш министер од Либерална Партија во владата во 90-тите но и пред тоа. Малкумина паметат дека таа беше дел од раководството на партијата МЛАДИ СОЦИЈАЛИСТИ – ТРЕТА ЈУГОСЛАВИЈА за потоа да премине кај нас во Реформски Сили – Либерална партија. Еве сега стана ВМРОВКА“, рече во гостување во 1ТВ Ангелка Пеева – Лауренчиќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e