500 Прилепчани официјално станаа социјадемократи

,,СДСМ  победува во Прилеп! Неверојатна атмосфера на отворањето на новиот месен штаб „Гоце Делчев“ каде поделив 500 нови членски книшки. Довербата во СДСМ расте, кон партијата се приклучуваат сѐ повеќе граѓани, рече претседателот на партијата, Зоран Заев.

Одиме на голема победа на 12 април и заедно продолжуваме да ја развиваме нашата татковина! “-објави лидерот на партијата, Зоран Заев.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e