(ВИДЕО) КРИВА ПАЛАНКА Е ПОДГОТВЕНА ЗА Промоција на кандидатот за пратеник и коносител во ИЕ3, ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ

За денеска во 19:00 часот е закажана промоцијата на кандидатот за пратеник и коносител во Изборната единица 3, Љупчо Николовски во спортската сала Бранители 2001.

Николовски, последните години откако ја има честа и одговорноста да работи во функција на граѓаните, според огромен дел од кривопаланчани не само што ја оправда довербата туку несебично помагаше и помага на секој еден граѓанин, не делејки ги по партиска или било каква друга основа.

Затоа на промоцијата се очекува да присуствуваат голем број на граѓани од Крива Паланка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e