Сообраќајна несреќа се случи вечерва на патот Ранковце – Кр.Паланка кај м.в Просечаник

Сообраќајна несреќа се случи вечерва на регионалниот пат Крива Паланка – Ранковце кај местото викано Просечаник. Во сообраќајката учествуваа две шлепер возила со албански регистрации. Од прв поглед се чини дека првото возило изгубило контрола и се извртело во кривината додека второто, неможејки да запре се судрило со првото.

Во моментов (23.20ч.) полицијата го регулира сообраќајот а екипата на крим техника врши увид на причините на несреќата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e