(ФОТО) СДСМ Кр.Паланка: ОСИЧКА МААЛА И МАНЕВЦИ МАСОВНИ И СПЛОТЕНИ Знаат граѓаните дека СДСМ го одржува зборот и се грижи за сите

Денеска, во организација на Општинската организација на СДСМ од Крива Паланка се одржаа средби со граѓани од Осичка маала и Маневци,
“Осичка маала и Маневци масовни и сплотени – знаат граѓаните дека СДСМ исполнува, го одржува зборот, вложува и гради, се грижи за сите. Не зборуваме – дејствуваме, а граѓаните тоа го препознаваат и во нашиот претседател, Стево, број 1.” –  потенцираат од ОО СДСМ Крива Паланка.

434095416_813306500823103_783407026614309657_n

434475737_813306177489802_591358002461655487_n

434507625_813306437489776_8644551034353710755_n

434023450_813306054156481_5395473046946991263_n

434503899_813306934156393_4070686752428446521_n

433970926_813307250823028_1314557524480201066_n

434086785_813307220823031_5177173907536778443_n

434453766_813307010823052_7488502348207635221_n

434014248_813307097489710_2341195288546679371_n

434033106_813307067489713_8595238205677324336_n

434025638_813307337489686_5654569216851979014_n

433964219_813307354156351_8222128161115542117_n

434492264_813305954156491_2038517223635450956_n

434471304_813306807489739_2803840425658155165_n

434074436_813307407489679_2883401188789845341_n

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e