Видео: Согорете 200 калории за 20 минути

Барате едноставни вежби кои ќе ви помогнат забрзано да топите масни наслаги и да го обликувате телото, а истовремено да си ја подобрите стабилноста?

Со овие кардио движења и вежби, создадени од тренерите Џејсон Черчан и Мајкл Патарино, ќе согорите 200 калории и веднаш ќе почувствувате дека вашите мускули стануваат поцврсти и подефинирани.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e