Кафето и женските гради

Ако девојките сакаат градите да им останат бујни и големи,обавезно ќе треба да го намалат конзумирањето на кафето.А еве и зошто

Многу добро е познато дена кафето е пијалок без кој многу луѓе неможат да го започнат денот,ниту да се расонат.За многу луѓе,поготово за жените,секојдневното пиење на кафе претставува посебен ритуал во кој уживаат.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e