Зошто нема Балканци на формула1 трки?

Зошто нема Балканци на формула1 трки? Турираат по улици, претекнуваат на полна линија, даваат гас на црвено, возат камиказе, а не учествуваат во ваков, нели, елитен спорт, каде се некои мирни и фини Финци победуваат. Фина тема за размислување….

Синоличка Трпкова

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e