Што е тоа “комитска вечер”…

Никогаш не сум разбрал што е тоа “комитска вечер” …

Мислам, што врска имаат комитите со кафани, певаљки, ора и пијанчење ?

Петре Шилегов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e