Шакири: Се радуев на накитен град и у најлошото време на Скопје

Кога не беше накитено аууууу на што личи градов, сега е накитено аууууу на што личи градов.

Мерлин ќе пее, сељачина, странец, пизда материна…Ете ги најгласните натопорени на иста бина, тезга не се одбија ( истите од лани ).

Лелеее одвратно со куќичкине дрвени…Ете ги најгласните лапкаат крофни вртат кругчиња да ѕирнат у одвратното.

А БЕ АЛОООО ДЕСТРУКТИВЦИ ни мозок ни образ немате, а фино ви кажав пред некој ден ќе ви се слоши кога ќе сконтате кој организира.

А бе градов треба да го личи малку од малку бре, идете по други земји се акате од земја вауууууу како е накитено, наконтани од Инстаграм не се симнавте овде јадете бубрези вака било така било..Кога да се кити бре? У ЈУНИ?

Се радуев на накитен град и у најлошото време на Скопје.

Не знаете да се радуете ни секунд, а не цела вечер да славите.

ФБ статус на Нора Шакири

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e