Сарачини: „Место сечење цели паркови и растурање протести со специјалци – сеча на суви дрва!“

Петрит Сарачини на својот ФБ профил иронично реагира на денешната сеча на дрвја во Скопје.

„3 години власт, место сечење цели паркови и растурање протести со специјалци, им се тресете за сечење суви дрва? Вака Европа?!“ – реагира Сарачини алудирајќи на некогашната „грижа“ на ВМРО ДПМНЕ за зеленилото.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e