Рамчиловиќ: Кому му пречи вистината и реалноста? На граѓаните сигурно не

Кому му пречи вистината и реалноста? На граѓаните сигурно не.

Вчера направивме обиколка на активностите на терен со кои се решаваат крупни проблеми на граѓаните во Петровец (канализација) и Ржаничино (асфалтирање пат) тие беа презадоволни. Со средства од Владата на Република Северна Македонија која што покажува дека на прво место и се граѓаните без оглед на нивната партиска, етничка, верска или друга припадност.

Поединците кои прават вандализам и поделби прават штета на самите себе.

Нашиот пат е јасен, просперотет и едно еднакво општество за сите како дел од НАТО и ЕУ.

ФБ статус на Зеќир Рамчиловиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e