И познатиот угостител Пиже со остра реакција за енормните трошења на екс министерот за земјоделство

“Поранешниот министер за земјоделство, Михаил Цветков, во последната година и половина, со службената картичка купувал облека од бутиците Битциани, Атила, Том Тејлор, но и од Ваикики, Котон и Њујоркер. Некаде плаќал по 20 евра, некаде и по 300 евра, зависно од бутикот. Само една од сметките, покажува дека Цветков, во еден ист ден си купил облека во Битсиани, а потоа ја посетил и продавницата за чевли Пеко. Пазарел и во Нептун, но потрошил и нешто повеќе од 100 евра во Топ Шоп, како и во Прима Оптика и Спорт Висион.”

КАКОВ ПРОСТАК…ТЕШКА ГЛУПЕРДА СО ТАПИЈА.

Сашо Пижевски – Пиже, познат скопски шоумен, пејач и угостител

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e