Петров: Мицковски се обидува да го деградира Митко, но без него во Кавадарци ќе освои 250-300 гласови

Мицковски цело време преку своите мегафони се обидува да го деградира Митко.

Ама ова е пораката од Митко до Мицко:
– Без мене во Кавадарци ќе освоите од 250 до 300 гласа. Можеби ти си претседател на ВМРО ДПМНЕ, ама јас сум градоначалник на општина Кавадарци.

ФБ статус на Сашко Петров, советник во општина Кавадарци

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e