Оваа реклама на автобус чини 900 евра за еден месец

Повеќе од десет години ВМРО-ДПМНЕ се расфрлаше со народните пари за партиски реклами. Додека новата влада крати пари за реклами и ги насочува кон реални проблеми, Коневски по теркот на Груевски продолжува да се расфрла. Само оваа реклама на автобус чини 900 евра за еден месец.
Јавно го прашуваме Ивица , колку од парите на Аеродромци потроши на ТВ спотовите, радио-спотовите и рекламите по разни портали и социјални медиуми?

Untitled

Златко Марин, претседател на ОО СДСМ Аеродром

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e