Од ВМРО-ДПМНЕ нема да остане ништо

Клистирање

Ми се допаѓа идејата на Груевски да ја прочисти партијата. Затоа што знам дека ако е зафатот минимум сериозен, од вмро-дпмне нема да остане ништо. Вмро-дпмне се вика тврдата столица на Македонија. Ако тие се прочистат, Македонија ќе се клистира и ќе биде како препородена.

Бранко Тричковски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e