Не знам како вакви зомби воопшто останале 11 год. на власт?!

Вмро како опозиција нема “пропагандна” стратегија, па ја користи гратис од СДСМ кога беа опозициска. Јас мислам дека треба да му плаќаат на СДСМ, оти нивните изјави, критики, и коментари се чист копи-пеист од нив. Страшно е кога немаш идеја, аналитичност, критички ум, особено како опозиција. Лесно им беше да мелат со гебелсштина 11 год од народни пари. Не знам како вакви зомби воопшто останале 11 год на власт?! Но ме фаќа “језа” при помислата дека поради функционална неписменост и тотално отсуство на пристоен систем на вредности на нашево тло, би можеле да живнат повторно…

Синоличка Трпкова

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e