На Крива Паланка дуќан да имам…

Со новиве траси на автопатиштата во Македонија, сега и песните се пеат поинаку…

Кавадарци, бабам, Кавадарци…
На Крива Паланка дуќан да имам…
Кичево има микро клима
Лихнида кајче веслаше на Дојранското езеро…
итн.

Ацо Лукароски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e