Ми се јави докторка од една болница на клинички…Јас сум во шок по се што ми раскажа!

Пред малку ми се јави докторка од една болница на клинички…луѓе моии, она што таа ми го раскажа низ солзи, таму се работи за невидена тортура од директорот кој се уште е директор на клиниката каде што таа работи, и уште им велел дека повторно ке бил директор и тек тогаш ќе виделе!…СМЕНА ПОД ИТНО!…вели, 30 души од моето семејство гласавме за СДСМ, што се чека, малтретирани сме до бесвест, заработив шеќер, а имам и модринка на телото од него ,ми раскажува….јас сум во шок по се што ми раскажа! зарем уште ќе се изживуваат!!?

Марина Кежаровска

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e