Мехмети: Борко, на никого не му смета ниту знамето, ниту химната, ниту народот

Борко советникот на Мицко се жали дека бил мета на оркестрирани политички напади, и сите што го критикуваат за него се глувци.
Па уште си дава за право опасно да манипулира со тези од типот : на кого му смета знамето македонско, химната и народот.
Борко, на никого не му смета ниту знамето, ниту химната ниту народот.
Им сметаш ти, затоа што наместо да си фокусиран на натпреварите, си тераш политички агенди, а во суштина си дрво од голман, па уште на крај плачеш дека си бил цел на политички напади.

ФБ статус на Замир Мехмети 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ