Кекеновски: Пл(р)атениците на ДПСМНЕ молчеа како риби на суво!

ЛИЦЕМЕРНИ ПЛ(Р)АТЕНИЦИ
Пл(р)атениците на ДПСМНЕ поднесоа илјада амандмани за предлог Законот за постапување со бесправно изградените објекти, а за промена на Уставот на Република Македонија и промена на името ниту еден.
Молчеа како риби на суво.

ФБ статус на Јове Кекеновски

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e