Јовановиќ за маршот на ВМРО-ДПМНЕ: Тамам да се потсетиме како изгледаше правдата во нивно време!

Супер идеја протестов на ВМРО за правда. Тамам да се потсетиме како изгледаше правдата во нивно време – со прислушување, сваровски судии, затворање новинари и политички неистомисленици, тепање студенти по читални, рекордна сиромаштија и нееднаквост, уништено здравство и образование…

ФБ статус на Бранимир Јовановиќ 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ