Геро до Боки13: Заеби вероисповест и такви финти, биди хуманист и посвои…

Боки Јовановски, еден предлог од мене. Има деца сирачиња кои никој не сака да ги посвои. Некои болни, хендикепирани итн. Ај биди хуманист и посвои такви деца. Заеби вероисповест и такви финти. Посвои три деца, или макар едно, од оние кои никој не ги сака!

Бранко Героски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e