Дескоска: Очигледно бегањето им стана партиска определба

Навистина жалам што преговарачкава тројка на ВМРО-ДПМНЕ за Законот за јавното обвинителство вчера избега од разговорите. Очигледно бегањето им стана партиска определба.
Сепак, ќе биде закажана јавна расправа за законот. Па ќе видиме дали и од неа ќе избегаат.

ФБ статус на Рената Дескоска 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e