Без нивна партиска книшка не можеше ни у кино да влезеш…

Без нивна партиска книшка не можеше ни у кино да влезеш сега они верглаат за партиски вработувања па и се бунтуваат….ДНО !!!!!!

Нора Шакири-Марковиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e