АЛООО ХАЛКИДИКИ – Зошто да се криете, зошто да не бидете тоа што сте?!

АЛООО ХАЛКИДИКИ – Зошто да се криете, зошто да не бидете тоа што сте?!

Пратеникот Бранко Манојловски од ДУИ во вечерашната Топ тема на ТВ Телма со констатација и прашање до Влатко Ѓорчев: ,,Сега да земам да го исцедам ВМРО-ДПМНЕ ќе извадам 10 хомосексуалци. Зошто да се кријат, зошто да не бидете тоа што сте?!
А Влатче демек мртов ладен, а со голема кнедла во уста. Гревче, ни напред ни назад..😅😅😅

Јове Кекеновски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e