(ВИДЕО) НБА Топ 10: Шоу на Батлер, Вестбрук за атракција, Бертанс за ерупција на Сан Антонио

Новиот ден и програма во НБА лигата ни донесоа навистина квалитетни екстра потези кои се најдоа на стандарната Топ 10 листа.

На истата може да се види дел од шоуто на Батлер во пресметката со Торонто, асистенцијата на Вестбрук за моќното забивање на Грент, но и атракцијата на Бертанс за ерупција на Сан Антонио. Уживајте!!!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ