(ВИДЕО) InsertAKick – Spotlight

На официјалниот You Tube канал на Gorilla TV објавен е спотот за песната Spotlight од InsertAKick.

ЈОВАН 4

Уште на самиот старт од неговата промоција, веќе брои неколку илјади прегледи.

ЈОВАН 3

Текст:

Се дигаме од пепел
Не е добро да си нула
Колку гинам надвор више ветер не ме дува
Сам со себе пак си зборам
Пошто ноќва ми е глува
А имам некој горе
Кој за увек ќе ме чува
Ја неќам ни да сум у spotlight
Али изгледа ќе морам
Изгледа ќе газам додека они ќе зборат
Spotlight – лоши мисли пак ме гонат
Само сакам да го најдам
Патот ја до дома
Сега сањам за трофеи
Она ми е тука
Ништо нема да ме смени
У глава не ми чука
Сега ноќиве се бели
Спомени ми будат
Дали успехот ми вреди
Кога мои за него губат
Дали вреди кога каде и да идеш
Си со камери и светла
Сам со себе гинам
Доверба у никој немам
Мразам сеќавања и слики
Они будат лоши мисли
Што ми вреди слика
Тие луѓе не се исти више
Знам дека ќе земам се што сакам
Нема криење
Мамо ќе е топло не е битно ако зима е
Патот до врвот не е лента но по ледта ние скијаме
Као време лечи све
Али времево не иде….
ЈОВАН 2
На младиот Јован Стојчевски од Крива Паланка му посакуваме успешна кариера.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e