(ВИДЕО) „Ама немој многу, да не ти застане“: Адријана Алачки го проба колбасот на градоначалникот

Водителката Адријана Алачки го вкуси колбасот на градоначалникот, среде емисија, а и го донесоа нејзините гостинки.

Во емисијата „Везилка“, секоја недела во студио има гости од различки општини.

Имено, дијалогот меѓу Алачки и гостинката ја насмеа јавноста.

Не се знае за кој градоначалник станува збор, но гостинките кај неа донесоа храна која ја приготвил тој. Алачки проба од колбасот на градоначалникот и си кажа „ајде да го пробам колбасот на градоначалникот“, а пак нејзината соговорничка ја предупреди „Немој многу да не ти застане“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e