Популарната Ула од Преспав ќе пее на квалификации за српска претставничка на Евровизија

Нашата Тијана Дапчевиќ оваа година по втор пат учествува на Националниот избор на Србија за песна на Евровизија. Српскиот национален сервис РТС ги објави сите песни кои се натпреваруваат. Автори на песната на Тијана насловена „Мамим“ се Ана Радоњиќ позната како Зое Кида која ги напишала музиката и текстот, додека аранжманот го потпишува Андрија Гавриловиќ. Зад целиот концепт за настапот стои Јаан Амир Алиќ, еден од најдобрите пријатели на Тијана.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e