Памела Андерон открива: Го гледав актерот Џек Николсон како има „тројка“

Во нејзините мемоари, „Love, Pamela“, актерката Памела Андерсон открива како била сведок дека актерот Џек Николсон бил дел од „тројка“ во „Плејбој замокот“, пишува „NY Post“.

„Сите се кикотеа и се бакнуваа до ѕидот, испреплетувајќи се еден околу друг. Поминав покрај огледалото, се наведнав над мијалникот да си го поправам сјајот за усни и се обидов да не гледам, но не можев да се воздржам и го фатив неговиот поглед во огледалото.

Џек Николсон испуштил неков звук и ѝ рекол „Ти благодарам драга“.

Андерсон се присетува на настанот во ексклузивно интервју за „Variety“, кое објави детали од нејзините мемоари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e