Обдукцијата ја покажа причината за смртта на раперот Гру

Далибор Андонов-Гру почина во страшна трагедија во Земун, откако се удавил во вода. Раперот кој зад себе остави сопруга и две дечиња, се занимаваше со години со екстремни спортови на вода кои сега го чинеа живот. Според наодите од обдукцијата, Гру починал по давење во вода, откако силниот ветер неколку пати го кренал и го враќал во вода, а тој при ударите се здобил со скршеница на кичмата која била фатална.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ