Малинкова откри како е да се биде истовремено мајка на прваче и на тинејџерка

Таа е мајка, сопруга, пејачка, Наташа Малинкова македонската јавност на времето ја запозна како вокал на бендот „Багаж“ кои твореа кога македонската поп сцена беше во својот зенит. Излегоа многу правци на музика кои сака да ги следи. За себе ќе каже дека е пронаоѓам во новите музички трендови и мислам дека одлично се вклпуваме… а нејзиниот најголем успех се двете деца и семејството на купче.


View this post on Instagram

#fun #familylove #kids #christmas #love #instamood #instagood #style

A post shared by Natasa Malinkova (@natasamalinkova) on

Во интервју за Гламур Наташа Малинкова проговори за својата улога како мајка.


View this post on Instagram

#instagood #instamood #photooftheday #familylove #bae #sunset

A post shared by Natasa Malinkova (@natasamalinkova) on

-Мајка е многу одговорна задача. Имам две ќерки едната е тинејџерка и има свои и поголеми барања , а другата е прваче. Интересна разлика и многу ни е забавно по дома. Секојдневно морам да се поделам да две и да ги сфатам и едната и другата возарст. Не е така едноставно некогаш се збунувам и мислам дека ќе излудам, но тоа е што е , морам да го прифатам и да се справам со тоа, вели Наташа.
На прашањето „На кои животни лекции ги учите децата?“ Малинкова вели:
Пред се да бидат свои а во исто време и да учат од се што ги опкружува. И од грешките вадиме поука, но и да се учи од постари и успешни луѓе. Сега е лесно барем. Се им е достапно на социјалните мрежи. Можат многу да научат, но и да селектираат што е добро и што треба да прифатат од таму. Да научат да почитуваат и според мене , најважно од се да имаат цел во животот, да бидат амбициозни и да се стремат кон остварување на сопствените соништа. Да бидат добри и успешни луѓе пред се за себе и постојано да си се докажуваат на самите себе и да не застанат таму туку да веруваат дека секогаш можат повеќе и подобро.


View this post on Instagram

#princess #in #my #home #love #bae #instamood #instagood #photooftheday

A post shared by Natasa Malinkova (@natasamalinkova) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ