(ФОТО) Жељко Самарџиќ целосно го смени имиџот, погледнете како изгледа сега без брада и мустаќи

Популарниот пејач Жељко Самарџиќ (64) го смени својот имиџ и на прв поглед малкумина го препознаа.
Пејачот ги воодушеви сите со својот изглед.

Иако сите беа изненадени кога ја пушти брадата и мустаќите, сепак тој не сакаше да ја смени својата одлука заради мислењата на другите. Сега, кога многумина беа навикнати на неговиот уникатен изглед, пејачот одлучи дека е време за промена.
Самарџиќ ја избричи брадата и мустаќите и сега изгледа како Жељко од пред неколку години.

На својот Инстаграм профил, Жељко Самарџиќ сподели фотографија со која го открива својот нов имиџ.

View this post on Instagram

☕️

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ