(ФОТО) Се вери Луна Џогани?

Победничката на „Задруга“ Луна Џогани заедно со сопственикот на Пинк ја отвори новата сезона на ријалити емисиите.

За таа прилика таа на својата рака покажала луксузен прстен на домалиот прст. Луна блескаше во сребрен фустан, а внимание привлече деталот на нејзината рака.

luna13

Обично на тоа место се става веренички прстен, па многумина се сомневаат дека Марко ја запросил Луна.

Луна по овој повод не се огласи, а многумина се уште се прашуваат дали таа навистина ќе застане на лудиот камен?!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e