(ФОТО) Саша Ковачевиќ со нов имиџ – Девојките не може да му се нагледаат

Познатиот српски пејач Саша Ковачевиќ се одлучи да направи голема промена на себе си и целосно го промени својот изглед.
Големата промена не издржа и веднаш ја сподели со фановите на својот Инстаграм профил па доби стотици коментари.
Имено, тој се реши да ја бојадиса косата следејќи го светскиот тренд, а истата и ја скратил и ја променил вообичаената фризура.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ