(ФОТО) Почина поранешниот член на групата Ван Гог

Предраг Попович-Дракче, член на првиот состав на групата Ван Гог, почина денес на 57 годишна возраст. Веста за неговата смрт е потврдена од страна на Здружението на рок музичари од Србија.

muzicar

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e