(ФОТО) Неда Украден ужива во вкусот на мантиите

На саемот за туризам во Нови Пазар, Неда Украден ужива во вкусот на мантиите.
Поп дивата најде простор за пауза помеѓу кореографските проби и реши да ги проба мантиите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ