(ФОТО) Кејти Пери колабирала среде настап

Кејти Пери почувствувала гас, а потоа толку ѝ се слошило, што ја заболела и главата.
Имено, за време на аудицијата која се одржувала, пејачката се пожалила:
„Дали чувствувате гас? Прилично е интензивен“ пренесуваат странските медиуми, а потоа почнало да ѝ се врти.
„Имам силна главоболка. Лошо е, многу е лошо“, продолжила таа.
Kejti PeriБрзата помош брзо реагирала, но деталите од нејзината здравстевена состојба и понатаму не се знаат.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ