(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Оваа „Плејбој“ зајачица го пали Инстаграмот

Атрактивната „Плејбој“ зајачица Вивиана Кастриљон во овие жешки летни денови остава без здив.

Оваа Колумбијка, ужива во летните и редовни фотографии и ја поттикнува машката фантазија, но нејзините последни објави навистина се сензационални.

Оваа некогашна „Плејбој“ зајачица, мисица на Латинска Америка на Инстаграм има 3.2 милиони фанови.

Погледнете ја:

View this post on Instagram

I'm kind of new to South Florida so I'm just getting acquainted with all this hurricane 🌀 stuff. However I have a lot of respect for Mother Nature so I'm just praying to God that Dorian won't turn into a deadly one. Have a great Friday my beautiful people. Muaaaaaa 💋 : : 📷:@xue_photos 👙:@VCDREAMS.LINGERIE @VCDREAMSLINGERIE.USA 💄:@crissaenzmakeup : : : Soy relativamente nueva al sur de la Florida y por eso hasta ahora me estoy educando con todo este tema de los huracanes. Sin embargo le tengo mucho respeto a la Madre Naturaleza y por eso aunque estoy ya preparada lo único que queda es rezar para que Dorian no se convierta en un huracán 🌀 mortal. Feliz Viernes mis personitas lindas. Cuál es el plan para hoy? Muaaaaaa 💋

A post shared by Vivi Castrillon (@vvcastrillon) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e