Заев: Да живее 17 мај, денот кога народот ја ослободи македонската црвена боја од прангите на едноумието и насилието

Нека е честит и вековит Денот на обединувањето за слобода, Денот на граѓанскиот глас, Денот кога народот ја ослободи македонската црвена боја од прангите на едноумието и насилието, напиша претходниот премиер Зоран Заев на Фејсбук.

„Да живее 17 Мај.

Да ја чуваме слободата.

Да живеат граѓаните.“, порача Заев.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e