(ВО ЖИВО) Трибина на СДСМ во Пробиштип

Следете ја во живо трибината „Најдоборото За Нашата Општина“ на СДСМ во Пробиштип со почеток од 20.00 часот:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e