(ВИДЕО) ВО ЖИВО: Прес конференција на министерот Николовски

Прес-конференција на министерот Николовски за новите мерки од Програмата за директна финансиска поддршка во земјоделството во делот на тутунопроизводство.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ