(ВИДЕО) „Скептична“ Саботажа

„Скептична“ Саботажа, емитувана на 12 март 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ