(ВИДЕО) Османи го презентираше извештајот за реализација на Планот 3-6-9

На прес-конференција, вицепремиерот Бујар Османи го презентираше извештајот за реализација на Планот 3-6-9.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ