Видео од извлекувањето на безживотните тела на македонските планинари

Видео од извлекувањето на мртвите тела на двајцата млади планинари од Скопје, кои  вчера ги загубија животите искачувајќи се на врвот Кајмакчалан од грчка страна, објави грчката противпожарна бригада.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ